"In één ogenblik kan je leven totaal veranderen"

HEMEL OP AARDE

Johannes Sijaranamual

Persoonlijke coaching

Als je een afspraak wil maken voor een healingsessie, vul je eerst het afsprakenformulier in. Daarna ontvang je een bevestiging per e-mail van de gemaakte afspraak. De kosten bedragen 70 euro. De sessie duurt ongeveer 1 uur. Het is toegestaan om zelf de sessie op te nemen om later terug te beluisteren.

Praktijkadres: Van Slingelandtstraat 61, 4812 LB Breda

Healing-op-afstand 

Mocht je om welke reden dan ook niet persoonlijk kunnen komen, dan kan ik je ook op afstand. Dit gebeurt telefonisch via WhatsApp of Skype. We spreken dan een dag en tijdstip af. Je neemt in dit geval zelf de sessie op, als je dat fijn vind.

Wandelen met Johannes 

Wil je liever wandelen met Johannes? Dat kan. Lees hierover meer... 

Voor meditaties, clearings (huis zuiveren) etc. kun je ook het afsprakenformulier gebruiken.

ZZP-ers

In overleg ondersteun ik via coaching en op maat gesneden advies ook de kleine zelfstandige. Om een afspraak te maken gebruik je het afsprakenformulier nadat je de algemene voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord bent gegaan. De kosten bedragen 90 euro per uur. Met ingang van 1 januari 2020 mag ik geen btw meer vermelden op mijn facturen, omdat ik gebruik maak van de kleine ondernemersregeling ( 'factuur vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB).

 


Executive coaching voor leidinggevenden

Als je interesse hebt in wat Johannes voor je bedrijf of organisatie kan betekenen, neem dan contact op via het afsprakenformulier. Dit gebeurt op freelance-basis als extern adviseur. Kosten op aanvraag.

Johannes is inzetbaar op bijv. vermindering ziekteverzuim werknemers, bedrijfsuitstraling vergroten via positieve energiemanagement en als adviseur.

Vul het afsprakenformulier in voor meer informatie en/of offerte.

 

 

 


Algemene voorwaarden

 

  Cookies in Use

Untitled